TimeCenter

Nagelbyggning

Sök efter nagelsalonger i Stockholm Boka tid på en nagelsalong på 60 sekunder!
Stockholm

Nagelbyggning

När ens egna naglar är mjuka, svaga eller bara inte vill växa tillräckligt fort så kan man gå och låta bygga sina naglar hos en nagelbyggare i Stockholm. Det blir bara mer och mer populärt med konstgjorda naglar. Det är ett litet pris för många som drömmer om vackra naglar men helt enkelt inte har de egna förutsättningarna för det.

Hitta din nagelbyggare i Stockholm här på TimeCenter!

Akryl

Akrylnaglar är den traditionella metoden för nagelbyggning. Materialet är en mix av pulveriserat porslin och akrylvätska. Denna mix torkar när den läggs på den naturliga nageln. Påfyllning bör ske ungefär en gång i månaden.

Gel

Denna typ av konstgjorda naglar skapas med hjälp av en gel som hårdnar när den utsätts för UV-ljus. Denna metod är helt klart den vanligaste idag. Dessa naglar måste inte målas - även om de flesta gör det - för de ser naturliga ut.

Akryl plus gel

Man kan kombinera de två olika metoderna och materialen genom att bygga akrylnaglar och lägga ett avslutande lager gel.

Vad är bäst?

Akrylnaglar är starkare än gelenaglar så lever man ett väldigt aktivt liv med mycket handarbete så är akrylnaglar oftast att föredra. Även personer som vill ha riktigt långa, konstgjorda naglar väljer helst akryl för bästa resultat.

Gelenaglar är lite skörare än akrylnaglar men processen luktar inte lika illa och är dessutom mer resistent mot nagellackborttagningepreparat som akrylnaglar kan vara känsliga mot. Gelen måste filas bort från nageln när man tröttnar på den.

Boka tid på en nagelsalong i Stockholm!


 Om TimeCenter  
© 2018 TimeCenter